Αρχική  | Η Εταιρεία  | Collections  | Εφαρμογές  | Υπηρεσίες  | Τα νέα μας  | Επικοινωνία
 
 
Εφαρμογές
INLAYS
Κουζίνα
Corian sink
Μπάνιο

Έπιπλο

Εξωτερικός Χώρος

Κατάστημα
Semeli
Ξενοδοχείο
Pegasus
Σκάφος

Χώρος Υποδοχής
Ξενοδοχείο
Το Corian διακρίνεται σε μερικά από τα πιο καινοτόμα και σύγχρονα ξενοδοχεία. Κορυφαίοι διεθνείς project designers χρησιμοποιούν το Corian για να δημιουργήσουν όμορφες επιφάνειες, εξαιρετικά λειτουργικές και άνετες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Στα ξενοδοχεία, οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε. Είτε πρόκειται για το χώρο υποδοχής είτε για το υπνοδωμάτιο, μια φρέσκια, καθαρή, φιλόξενη ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός επισκέπτη και ενός τακτικού πελάτη. Για πάνω από 30 χρόνια, η υψηλού προφίλ παρουσία του Corian σε ξενοδοχεία έχει προκύψει από τις ιδιότητες υγιεινής, την πρακτικότητα και την ευελιξία στο σχεδιασμό.
    
Καθαρά και Εξευγενισμένα δωμάτια

Με την προσαρμοστικότητα του σε σχεδόν οποιοδήποτε σχεδιασμό, το Corian δίνει τη δυνατότητα στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν μια κρεβατοκάμαρα φιλοξενουμένων σαν ένα φιλόξενο κουκούλι για τον κουρασμένο ταξιδιώτη. Όποια και αν είναι αισθητική σας για τα δωμάτια, το Corian διαμορφώνει το περιβάλλον, αφήνοντας μια εντύπωση που διαρκεί.

Εύκολη Καθαριότητα στα μπάνια

Σε λειτουργικό επίπεδο, το Corian έχει πιστοποιηθεί για τις ιδιότητες υγιεινής. Συμπαγές και μη πορώδες, ενώνεται χωρίς ορατές ραφές, δημιουργώντας επιφάνειες που είναι τόσο κομψές και εύκολες να καθαριστούν.

Αξέχαστα Εστιατόρια και Μπαρ

Το CORIAN μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις μορφές του φαγητού και διασκέδασης . Τα Corian τραπέζια ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές με την ομορφιά και την υγιεινή. Πέρα από τους πάγκους Bar, όμορφες και ζεστές Corian επενδύσεις τοίχων σε προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν μια χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα high-end περιβάλλον φιλοξενίας.

Καθαρή ομορφιά για πάντα

Ανθεκτικό, εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί ενώ μπορεί να ανανεώνεται αν γρατζουνιστεί. Με μια μεγάλη χρωματική ποικιλία για να επιλέξετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνεπή, ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα σε μία ή πολλές θέσεις
Δεν θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της μούχλας και μυκήτων.


Semeli
Semeli

 
  Costas Petrou © 2008 || Παπαφλέσσα 5, Μαρούσι, Τηλ.: 210 80.72.316, fax 210 24.48.717, e-mail info@costas-petrou.com Powered by Blue Webeyes